![]() | |
| | #11 (permalink) |
![]() | o cinsiyeti mesleki sigara ruh hali burç takım bunları nasıl yaptın mesela baştan sona detaylı olarak anlatırmısın başka yerde bulamadım bunun aynısını. Eğer güzel bi anlatım yaparsan yapabileceğimden eminim. arkadaşlar da yardımcı olucak ama o cinsiyeti mesleki sigara ruh halşi burç takım bunları nasıl yaptın onu bi anlatsn veya en basından |
| |
| | #12 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım vbulletinde profil alanları var oraya yenisini ekliyorsun seçmelü menü ise alt alta tek satirsa tek satir. Orda zaten türkçe olarak yazar profil alanına giriş yaparsan. Ekleyeceksin birtane, sonra o field idsiyle beraber sana verdiğim koddakiyle değiş. Orda yazar kodda incele biraz kodu field3 field5 gibi şeyler var her özelliğin karşısında. Sende profil alanı yöneticisindne eklediğin yeni profil stylenin fieldini o postbitteki kısma yazacaksın. Örneğin burç ekledin ve burç profil alanı sana field4 id ini verdi. Postibtteki burç kodu satırında aynısını yazacaksın gösterecek aksi halde göstermez. Tüm alanları aynen bu şekilde tanımlama yapacaksın. Ek bir ayarlama yok. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rica.. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hatanın tamamı nedir güzelim? Bu şekilde nerde hata verdiğini anlamak zaman alır veya sonuç vermez. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| |
| | #17 (permalink) |
![]() | admin kardeşim ******* sitem bufur ziaretçim çok bi postbitim yok ********* iki dakikada hallet şunu gözünü seviyim. adamlar gelip postbit kuruyolar temamı bozup gidiyorlar sıfırdan tema atıyorum. biz biliyoruz diyolar cevaplama panelleri kayıyor yardım et ne olursun ya Konu Tripmaker tarafından (12-24-2011 Saat 06:04 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam bana sitenin şifrelerini ve admin şifrelerini pm ile atarsan müsait bir zamanımda bakabilirim. Kolay gelsin. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güvenliğimiz için işyerinde teamla giriş yapamıyoruz. Kilit. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| |
![]() |
| Etiketler |
| admin, bakarmisin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|