![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | ................. Konu 0nurck tarafından (12-04-2009 Saat 11:11 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warez mp3 yasak sildim linki onur. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Warez mp3 dağıtarak hemde herkese... Birilerinin yoluna destek olacağına köstek olursan. Sonra dur diyenede zihniyetini değiştir dersen kalbini kırarlar ona göre üye Zira amacın tanıtımsa buna uygun yollar var mp3 uzantısında dağıtım yerine video olarak yukle herkes tanısın oke ![]() ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım sitede mp3 paylaşımı yasak anlama sorunun mu var senin desteklediğin mi desteklemediğin mi neyse siteyimi riske atayım ben. Yasak anlıyormusun yasak. Anlamadan muafmı tutuldun sen ? ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| albã¼m, album, albüm, ardahan, askimiz, aåŸkä±mä±z, aşkımız, bittimi, download, tanitimi, tanıtımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|