![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Trafik kazasında yaşamını yitiren ve milyonları gözyaşına boğan Barış Akarsu, Seyhan Müzik tarafından hazırlanan canlı performanslarının ve video kliplerinin yer aldığı DVD hediyeli "Ayrılık Zamansız Gelir" isimli yeni albümüyle tekrar müzik marketlerde yerini alacak... "Ayrılık Zamansız Gelir" Parça Listesi: 01 Resimdeki Gözyaşları 02 Unutamadım 03 Herşeyi Yak 04 Rüzgar 05 Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş 06 Sevdim Seni Bir Kere 07 Yeter ki 08 Allahım Güç Ver Bana 09 Olmadı Yar 10 Hasretler Ayrılıkla Başlar 11 Hatıralar 12 Ben ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öyle bir rüyaydın ki sadece bir kez gördüm denedim tutamadım rüzgarda savrulan bir küldün, aşk her şeye değer seninle anladım bin yıl geçse sürer içimde rüzgarın aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | rica...amin cnm amin. ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öyle bir rüyaydın ki sadece bir kez gördüm denedim tutamadım rüzgarda savrulan bir küldün, aşk her şeye değer seninle anladım bin yıl geçse sürer içimde rüzgarın aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() | süper ya ![]() seni seviyoyum |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | hehheeee ![]() ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öyle bir rüyaydın ki sadece bir kez gördüm denedim tutamadım rüzgarda savrulan bir küldün, aşk her şeye değer seninle anladım bin yıl geçse sürer içimde rüzgarın aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| akasrsuayrilik, akasrsuayrılık, baris, barış, gelir, zamnasiz, zamnasız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|