![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | Bitmesin Aşkım Bu Aşkımız Bitmesin İstemezdim Bitmesini İstemezdim Gitmeyi Öğrenemedin, Öğretemedim Sevmesini Yaraladın Hep Beni Kırdın Parçaladın Yüreğimi Bensizlik Mahkumsun Dönemem Dönemem Geri Dönemem Bitmesin Aşkımız Sana Yalvarırım Gecelerde Bile Hep Seni Kıyarım Dinmiyor Göz Yaşım Akıyor Sel Gibi Ne Olursun Artık Ağlatma Beni Ver Elini Aşkım Kaçma Benden Üzme Kalbimi Başlayalım Yeniden Biliyorum Aşkım Çok Üzdüm Seni Ne Olursun Ne Olursun Affet Beni Ayrılsak Ölürüz Senle Ben Bir Bütünüz Koparma Yüreğinden Ne Olur Sevdiğim Dön Banaa Ayrılsak Ölürüz Senle Ben Bir Bütünüz Koparma Yüreğinden Ne Olur Sevdiğim Dön Banaa En Başında Söylemiştim Gidersen Ben Ölürüm Demek Bu Kadar Kolaymış Öyle Olsun Be Gülüm Benimle Gelseydin Beni de Sevseydin İnan Her şey Farklı Olurdu Bu Aşkı Görseydin Her şeyin Bir Bedeli Vardır İşte Bende Ölüyorum Sen Kazandın Be Yarim Elveda Ben Ölüyorum Hep Mutlu Ol Hayatta Kimse Üzmesin Seni Toprak Olduğum Zamanda Yaşatırım Be Sevgimi Sen Var ya Gülüm Beni Benden Alan Tek Gerçeksin Şu Hayatta Sen Varken Yaşıyordum Gittin Artık Yaşamıyorum Ardından Döktüğüm Gözyaşlarına Karışıp Gidiyorum Bu Hayattan Hoşça kal Sevgilim Kendine İyi Bak ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ![]() -Herşeyi bilmene gerek yok haddini bil yeter. -Çevrelerine uymak icin kendilerini yontanlar, tükenip giderler. -Size kafanız hükmediyorsa kralsınız, vücudunuz hükmediyorsa köle. -Kimseden korkmayan kişi, herkesi korkutan kişi kadar kuvvetlidir. Konu miLyoner_diLenci tarafından (02-03-2012 Saat 02:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| askimiz, bitmesin, kabus |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|