![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | yaşamın hevesinin içinde seni düşlüyordum hayallerim sen olmuştun ruhum sen düşüncelerimin her cümlesinde her satırında sen vardın satırlar seni söylüyordu sende satırları * gençliğim her adımında her anında sen vardın gözlerim senle büyüyordu kalbım senle atıyordu korkularım sevinçlerim sen olmuştun yanlızlığım sen olmuştun ruhum sen olmuştun bitanem.. * ruhum sensiz yaşlanıyordu bedenim sensiz çürüyordu ruhum sen diye haykırıyordu hayallerim sen diyordu.. ama sen hayallerimi göçebe ettin beni sensiz ettin dönme bana bundan sonra çünkü ben bundan sonra göçebe olmuş hayyalerimle başka bir karanlıktayım... qkn-92 ![]() BENiM ŞİİRİM ARKADaŞLAR umrarım beğenirsiniz ilk şirim |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Wayy Beğendim Tatlım Güzel Olmuş Devamınıda Getir Eksik Etme ,Bu Arada Kim Üzdü Seni Böyle ? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu İlgili Bölüme Taşındı... ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | evet arkadaşlar konuları kendi bölümlerine açalım bu aralar bu tür olaylarla çok karşılaşıyorum ben herseferinde taşıyorum ama yinede daha dikkatli olursanıız sevinirim ![]() ExC ŞİMDİ ASKER |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üzen çok oldu sevindiren az ... Olması gerekti ![]() ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| gocebe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|