![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | Gerçekten beni sevebilecek biri varmı beni anlayabilecek biraz sevebilecek beraber üzüleceğim beraber gülebileçim derdimin kederim bir olduğu beni sevebilecek biri gerçekten varmı günümün tamamı değilde kalbimin tamamını benle geçirebilecek zamanın kiymetini beraber anlıyabileçiğim beni ölesiye sevebilecek biri varmı gerçekten. benim ailem olabilecek sevdasını gerekirse aşkı için kalbine gömebilecek biri varmı gerçekten yoksukluğun çok oldğu ama sevdanın bol olduğu çilenin çok olduğu ama mutluluğun bol olduğu engellelrin olduğu ama aşkın bol olduğu zamanlarda beni gerçekten sevebilecek biri varmı ? qkn-92 |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben sevebilirim ![]() ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | günümün tamamı değilde kalbimin tamamını benle geçirebilecek Wayy Döktürmüşsün Gökan Ellerine Yüreğine Sağlık Elbet Biri Çıkar ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yalnız orayı şöyle yaparsan daha uygun olur GKN Gününün Tamamamını Değilde, Kalbinin Tamamını Benle Paylaşabilecek. Sonuçta gün geçirebilir ama kalp geçiremes ): ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() | süper ya ama bulmak lazım ara gökan yada oseni bulsun ![]() ![]() seni seviyoyum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() | Alıntı:
geçirmekten kastım zaten paylaşabilecek zaten onu bilerek yaptım admin gelip düzeltsin artislik yapsın diye haha ![]() ![]() saolun genşlik eyw.. ehh bi insan şaiir ruhlu olsın hahaa amn ne şair ![]() ![]() Konu qkn-92 tarafından (12-13-2008 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Birdaha Flod Yapmaycam :D | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beni, biri, gercekten, sevebilecek, sevgi, varmi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|