![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | hani bir söz vardır ölümsüz aşk yoktur hani derlerya ölümüne aşk coktur hani hep söylerler ya üç günlük aşk çoktur hani cok bilirlerya aşk die birşey yoktur aslında hep doğru söylerlermişya ben hiç görmezmişim aslında bende innmazdım onlara seni tanıdım ilk zamnlarda simdi düşünuyorumda meğerse haklı onlarmış aşk die birşey yokmuş üç günlük aşk cokmuş edebiyatcı olmmdan kaynaklanıyor sanırım ... ![]() ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öyle bir rüyaydın ki sadece bir kez gördüm denedim tutamadım rüzgarda savrulan bir küldün, aşk her şeye değer seninle anladım bin yıl geçse sürer içimde rüzgarın aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzelmiş Tşkrler paylaşım için... ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | rica edrim ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öyle bir rüyaydın ki sadece bir kez gördüm denedim tutamadım rüzgarda savrulan bir küldün, aşk her şeye değer seninle anladım bin yıl geçse sürer içimde rüzgarın aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uygun bölüme taşıdım. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | mersi.. ![]() seni seviyoyum |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | rica edrim ![]() ![]() [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] öyle bir rüyaydın ki sadece bir kez gördüm denedim tutamadım rüzgarda savrulan bir küldün, aşk her şeye değer seninle anladım bin yıl geçse sürer içimde rüzgarın aşk her şeye değer seni seviyorum sevmek suçsa eğer kabul ediyorum |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| ben, yasdim, yasdım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|