![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | evet arkadaşlar hepimizin içinde bir şair oladugundan eminim herkez hayatta bişeyler yaşar sadece yapmammız gereken yaşadıklarımızı şiiire dökmek... herkez şiiirini bu kategori altına paylaşsın 9 haziran-14 haziran pazar (16:00) tarihleri arasında şiirlerinizi bekleriz ilgili olacagınızdan eminim ... kazanana bolca rep ;D 14 haziran sonunda anketle .belirlenecektir.... TSK LER.... TARİH 30 HAZİRANA UZAMIŞTIR !!! Konu qkn-92 tarafından (06-15-2009 Saat 01:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen bu konuyu kasla göz arasında ne zaman açtın nan ;d Al ilk şiir benden :d BEKLENTİ Narin,yavru bir kırlangıç misali Çırpınıyor yüreğim ellerinde Tekrar döneceğin o günün hayali Esiyor yüreğimde,En derinde Yanlızlıkla yaptığım kavgaların Sonu gelmek bilmez hepsi bir başka Hasretinle yürüdüğüm yolların Hiç bitmeyen hüznü geliyor aşka Senin yerini yanlızlık alsada Bekliyorum , bekleyeceğim yarim Her geçen gün umutları çalsada Benim beklentim bitmeyecek zalim... Acıtsada yalnızlığım sırdaşım olacak Sefirliğin mahiyetinde yaşasamda Karanlığıma bir gün güneş doğacak Beklentim siir mısralarında kalsada... Yazar : By Sekar ![]() ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öledir hacım ya anlık bir reflex sonucu olusmus şiir :d Hece ölçü + Uyek ayrıca türk musikisinin seçkin örneklerinden olcak ;D ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Admin İnsan foruma uye olunca bi başka oliyi Üyelik ne güzel ![]() Siyah katgorilerine vurulduğumun forumu ;D Aşkum dadlum bitanem Forum incisi tanem Göz bebekim Paylaşım kokulu biricikim Al bunuda sana hediye ediyom yeni bir uyemizden esinlendim... ![]() ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() | İstediğim sadece iki çift laftı ; Ne istiyon demeden tokatı attı. Gülsem mi ağlasam mı aklımda şaştı, Arkasına bakmadan bir kahkaha attı. Zaman geçtikçe geçiyor, Bu kız yerinde durmuyor, Titrettikçe titretiyor, Aklım başımdan gidiyor ! NAKARAT Karşıdan geliyor aman, Her yerini titretiyor yaman, Gel sana ciciler alam, Seninle her gece yatam ! (2) ... RAP Arkiler de geldi, Ortama da girdi, Benim kıza bakıyolar, Günah benden gitti. Gittim kızın yanına, Bakmadım etrafıma: "Seninle çıkalım mı, Yıldızlara bakalım mı, Anan seni vermezse, Beraber kaçalım mı?" NAKARAT Karşıdan geliyor aman, Her yerini titretiyor yaman, Gel sana ciciler alam, Seninle her gece yatam ! (2) ... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| amator, amator besteler yarisiyor, besteler, haziran, yarisiyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|