![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | İstediğim sadece iki çift laftı ; Ne istiyon demeden tokatı attı. Gülsem mi ağlasam mı aklımda şaştı, Arkasına bakmadan bir kahkaha attı. Zaman geçtikçe geçiyor, Bu kız yerinde durmuyor, Titrettikçe titretiyor, Aklım başımdan gidiyor ! NAKARAT Karşıdan geliyor aman, Her yerini titretiyor yaman, Gel sana ciciler alam, Seninle her gece yatam ! (2) ... RAP Arkiler de geldi, Ortama da girdi, Benim kıza bakıyolar, Günah benden gitti. Gittim kızın yanına, Bakmadım etrafıma: "Seninle çıkalım mı, Yıldızlara bakalım mı, Anan seni vermezse, Beraber kaçalım mı?" NAKARAT Karşıdan geliyor aman, Her yerini titretiyor yaman, Gel sana ciciler alam, Seninle her gece yatam ! (2) ... YAZAN : TURAN EMRE YAKA (TEY) NOT : Basit bir deneme sadece ciddiye almayın yani !! Devamı da var ama haftaya ![]() Konu emre_ck_yk tarafından (06-14-2009 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzelmiş tşk.. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| >>>karsidan, <<<, emre yaka tey, geliyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|