![]() | |
| |||||||
| Anketimiz: AMATÖR BESTELER, EN iii ESER KİMİN ? | |||
| ANTİNİYOTİK-BEKLENTİ | | 5 | 22.73% |
| EMRE_CK_YK - AMAN | | 8 | 36.36% |
| EMRE-22 - SENİ SEVİYORUM DE | | 3 | 13.64% |
| qKN-92 - SİLDİM ADINI ! | | 3 | 13.64% |
| OSHKHAN-MUSALLA TAŞI | | 3 | 13.64% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | ankette yer olan eserler... BEKLENTİ Narin,yavru bir kırlangıç misali Çırpınıyor yüreğim ellerinde Tekrar döneceğin o günün hayali Esiyor yüreğimde,En derinde Yanlızlıkla yaptığım kavgaların Sonu gelmek bilmez hepsi bir başka Hasretinle yürüdüğüm yolların Hiç bitmeyen hüznü geliyor aşka Senin yerini yanlızlık alsada Bekliyorum , bekleyeceğim yarim Her geçen gün umutları çalsada Benim beklentim bitmeyecek zalim... Acıtsada yalnızlığım sırdaşım olacak Sefirliğin mahiyetinde yaşasamda Karanlığıma bir gün güneş doğacak Beklentim siir mısralarında kalsada... Yazar : By Sekar -------------------------------------- İstediğim sadece iki çift laftı ; Ne istiyon demeden tokatı attı. Gülsem mi ağlasam mı aklımda şaştı, Arkasına bakmadan bir kahkaha attı. Zaman geçtikçe geçiyor, Bu kız yerinde durmuyor, Titrettikçe titretiyor, Aklım başımdan gidiyor ! NAKARAT Karşıdan geliyor aman, Her yerini titretiyor yaman, Gel sana ciciler alam, Seninle her gece yatam ! (2) ... RAP Arkiler de geldi, Ortama da girdi, Benim kıza bakıyolar, Günah benden gitti. Gittim kızın yanına, Bakmadım etrafıma: "Seninle çıkalım mı, Yıldızlara bakalım mı, Anan seni vermezse, Beraber kaçalım mı?" NAKARAT Karşıdan geliyor aman, Her yerini titretiyor yaman, Gel sana ciciler alam, Seninle her gece yatam ! (2) ... emre_ck _yk -------------------- SENİ SEVİYORUM DE KARANLIK DÜNYAMA GÜNEŞ GİBİ DOĞARSIN BENİ ISITIR AYDINLATIRSIN RÜYALARIMDA BİLE SEN VARSIN HEP AKLIMDASIN HİÇ ÇIKMAZSIN SEVGİN KANIMA İŞLEMİŞ SENDEN BAŞKA BİRİNİ SEVEMEM BENİ ÖLDÜRSELER BİLE SENDEN YİNEDE VAZGEÇEMEM SEVGİN KANIMA İŞLEMİŞ SENDEN BAŞKA BİRİNİ SEVEMEM BENİ ÖLDÜRSELER BİLE SENDEN YİNEDE VAZGEÇEMEM NAKARAT SON BİR KEZ GEL YANIMA SARIL BOYNUMA SENİ SEVİYORUM DE ALLAH AŞKINA SON BİR KEZ GEL YANIMA SARIL BOYNUMA SENİ SEVİYORUM DE ALLAH AŞKINA ŞİİR YALNIZIM SENSİZİM BİRTANEM ÖZLÜYORUM SEVİYORUM DELİLER GİBİ KARANLIK DÜNYAMI AYDINLATAN GÜNEŞİMSİN DERDİMİN DERMANI AŞKIM MELEĞİMSİN ATEŞLERDEYİM ACI VE ÇİLELERLE YANIYORUM GÜN GEÇTİKÇE SENSİZLİKTEN ERİYORUM BİTİYORUM ÇÖLDE SU ARAR GİBİ SENİ HER YERDE ARIYORUM AMA BULAMIYORUM DÖN GERİ BİRTANEM NE OLUR DÖN SENSİZ YAPAMIYORUM OLAMIYORUM SENSİZLİĞE KATLANAMIYORUM KATLANAMIYORUM Söz - Müzik = PoEtA yazar=emre 22 ---------------------- SİLDİM ADINI ! qkn-92 sildim adını unutacağımı zannedercesine hayal kurabileceğimi nefes alabileceğimi zannedercesine gönlümün senden uzakta oldugu zaman alışacagını düşündüm var olacagımı zannedercesine kalbimin sensiz atabileceğini düşündüm sensiz olmayı düşümdüm ama ne safmışım kalbimin yanlız kendi bedenimde attığı sanmışım şimdi akşamlar karanlık artık bulutlar hep siyah güneş doğmuyor,gecelerden hüzün eksik olmuyor pusulamı kaybettim her zaman doğruyu gösteren o pusulamı seni kaybettim gülüm sadece biraz daha farkımda olman yeterdi artık bu gönül ne gurur nede onur dinliyor ne azrail den korkuyor ne hançerinden ölüm artık yakın yaşam artık senin kadar uzak artık gidiyorum tutsak olmak bi kalbe çok zormuş ölecegim artık gidiyorum sonsuzluga bu artık son sözlerim olAcak mezarıma ise son söz olcak 'SİLDİM ADINI' söz=GÖKHAN YILDIZ qkn-92 oshkhan MUSALLA TAŞI Öznesi Sen'din Aşk'ın yüklemiyse Seni Seviyorum Gözlerimde acınası bakışlar.. Hüznümle sanki kayıyor yıldızlar Nefes alamıyorum yokluğunda Ve hiç kimse dilemiyor acil şifalar Bedenimde bir halsizlik nüksediyor Yıpranmışlıktan başka bir şey gelmiyor aklıma bu Aşk'ın madurluğunda Kulaklarım çınlıyor,acaba benimi andı? diye sorular yöneltiyorum beynimin en çok seni aklıma kazıdığı kısmına Yağmurun ateşi söndüreceğini bildiğim halde her defasında ateşi yakıyorum ellerimi tuttuğun sokak köşelerinde Masallar okuyorum mutlu sonlu seni gördüğüm tatlı rüyalarımda Okul yollarında varoluyorum ben Çünkü varlığımın göstergesiyle konusuyordum ben Yitip kayboluyorum fırtınalarla, Adı sanı bilinmeyen yerlere uçuyorum uçurtmalarla İpi salındıkça bir adım daha yaklasıyorum yanına ve beni her itişinde kopuyorum talan oluyorum çıkıyorum sonsuz yolculuklara Ben beni unutuyorum sen olmayınca Seni senden söküp almak ödül olmalı bana Eğer suçsa seni senden çok sevmem Bir kurşunla ölürüm yokluğunla Seni seviyorum yazsınlar MusaLLa Taş'ıma... Konu qkn-92 tarafından (06-30-2009 Saat 03:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk oy benden, helal olsun Anti şaheser ![]() ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | ben de oy verdim. En iyi olan kazansın. Bu tarzda yarışma olursa, bana da haber verin. ben de şiir gönderim. Mümkünmü? ![]() Blue is the colour, football is the game We’re all together and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain Cos Chelsea, Chelsea is our name. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() | benim oyum €mr€'m€ ![]() ![]() seni seviyoyum |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| 1si, amator, besteler, seciliyor, temmuz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|