![]() | |
| | #1 (permalink) |
![]() ![]() | DİKKAT=BESTE'LERİM NOTER HUZURUNDA TASTİKLİDİR SİZ SAYIN OKUYUCULARIMA DUYURULUR =GÖZLERİN= BAKTIĞIMDA BİR FIRTINA KOPARDI İÇİMDE, BENİ BENDEN ALANDI GÖZLERİN, UMUTLAR BÜYÜTTÜĞÜM,HAYALLER KURDUĞUM,GENÇLİĞİM,ÇOCUKLUĞUMDU GÖZLERİN İÇTİKCE SARHOŞ OLDUĞUM,YILLANMIŞ BİR KADEH ŞARAPTI GÖZLERİN BEN HAYALDİM, SEN GERÇEK,MAVİ GÖKYÜZÜYDÜ GÖZLERİN = = = = = KIRIK BİR DÜŞ GİBİYDİ SENSİZLİK,UMUTTU,SEVİNÇTİ GÖZLERİN YOKLUĞUN ZİFİRİ KARANLIK,KARANLIĞIMA IŞIKTI GÖZLERİN PASLI BİR HANÇER GİBİ SAPLANSADA SÖZLERİN KALBİME İLACIMDI,TEK ÇAREMDİ GÖZLERİN = = = = = ŞİMDİ SEN YOKSUN,GÖZLERİNDE YOK HAYALİMDE ARTIK HAYAL KURAMIYORUM,TEK HAYALİM SENSİN BENİM UNUTMAK İSTİYORUM,UNUTAMIYORUM NEREYE BAKSAM SEN VARSIN, SESİN KULAĞIMDA ÇINLIYOR gözlerin gözlerimde,gözyaşlarımla tükeniyorum = = = = = SOLUKSUZ BİR SOKAK LAMBASI ALTINDA YÜREĞİM BİR KUŞLA ÇIRPINIYOR YİNE UZAK ALMAN SOKAKLARINDA NE YANA BAKSAM SEN VARSIN,HAYALİN VAR HAYALİNLE YAŞIYORUM,SEN NEKADAR GERCEK OLSANDA = = = = = OLMAZSA OLMAZIMSIN,YANIMDA OLMAYANSIN TUTMAK İSTEDİĞİM ELLER ELİN DEĞİL YANIMDA OLAN SEN DEĞİLSİN NİCEDİR,UMUTLARIM'dır OYSA BİR UMUTTU GÖZLERİN,GÖZLERİN YOKSA UMUTTA YOKTU BENİM İÇİN = = = = = = ŞİMDİ BU AŞKTAN GERİYE KALAN,ŞIMARIK BİR PİŞMANLIKTIR İÇİMDE İHTİLALLER KOPMUŞ,KENDİME SÜRGÜNE VERDİM YALNCI BİR AKŞAMIN TORTUSUNDA,BENLİĞİMİ UNUTMUTMUŞUM BU ZULMÜN KARANLIĞINDA BİR UMUTTUR GÖZLERİN EVELİM SENDİN,AHİRİM SEN OL (GÜZEL GÖZLÜM) (=şair'in gözyaşları=) Bu gecede sensizim ,bu gecede yokluğun sarıyor bedenimi Gel desen, en korkunc yargılar susucak, Katmerli günahlarda ezilecek zaman, :gel desen; AŞK anımsanmaz oysa,yaşanır tıpkı şiir'ler gibi Hep sen yüklü bi şarkı çalar kapımı ıslak akşmalarda. kıskaç kıskaç daralır boğazımda,gir diyemem yatılı bir yokluğun kalır içimde buruk vede sancılı)) ve bir sen olursun içimde büyüyen,dağlar misali yetişemem,erişemem. gittikçe uzar sana gelen tüm yollarım. bense hasreti zehreden gözlerimle hep hayalini kurar dururum gelmesen de gelemesen de ve ben bilsemde sen hiç yoksun ve hep sana çıkacak yürüdüğüm bütün yollar artık,içimi kanatan derin bir yaradır yokluğun şimdi, yalnızlıklar bana ben sana aşinaaa bir türlü alışamadım yokluğuna zaman, zaman nede acımasız ben hiç alışamadım yokluğuna içimde dağlar kadar büyüdü hasretin tutamam kendimi hüzünlü şarkılarda ağlarım dayanamam gözlerinin gözlerimde yok oluşuna vurur dururum kendimi talan olan umudun mahzenine bir yudum sen derim bin yudum sensizlik dolar geceme her sabah olduğu gibi yine bu sabahta gözlerimde süzülen iki damla gözyaşıyla uyandım seni düşünmekle gecer çoğu zaman hayalin süsler bütün rüyalarımı bilirmisin yar ben senli uykulardan hiç uyanmak istemem istemem sensiz bir baharı çiçekler acsın güller senin gibi koksun istemem yıldızlar kamaştırmasın gözlerimi gözlerin gibi ve hiç bir kurşun vurmasın beni yokluğun gibi bir sen ol içimde o ılgıt ılgıt esen deli rüzgar bir sen ol yüreğimi talan eden,beni mahvaden BİR SEN OL SEVGİLİM sana çıkar yürüdüğüm bütün yollar sana acılır bütün kapılar kimedir bu haykırış diye sorma sanadır yar sana ne olur ne olur beni anlasana ,anlasana (SEVDİĞİM) Gün dönüyor ve sen büyüyorsun içimde, Ellerin bahar rüzgarları, Dudağın yediveren gül goncası. Çocukken gördüğüm düşlere benziyor hayalin, Sabah sisleri içimde bir duvara dayanmış, melül efsünlu bir yakamoz bulaşığı her yanım. Şarkılar ne bilirki bir naif menekşenin, fısıldadıklarında gizlidir hayatın esrarı, ve AŞKIN sevdiğim, Şarkılar yazıldıklarından nice yıllar sonra, onlara ruh verir..... Kırlangıcın havalandığı mahsun gözlerdir katran gecelerini ağartan soluğun beyzadır zulmün karanlığında UMUDUMSUN SEN... BEDDUAMSIN SEN.....!! Yeminimdin,yemin ettim bu aşkın üstüne Var git şimdi kimi seversen sev Döküldü uğruna binlerce gözyaşım Vurdun şimdi beni öldüren kurşundun sen = = = = = = = = = Düşmezdi dilimden dört heceli o adın AL be fedadır sana bu mağrur canım İçtiğim suyumdun ekmeğim aşım Alın yazım kaderimdin herşeyimdin sen = = = = = = = Ne zaman düşse hayalin karanlık odama Ah edip vah edip kendime kızıyorum Masamda bir kağıt elimde bir kalem Satırlara mısralara seni yazıyorum = = = = = = = Birikti masamda sana yazdığım mektuplar Al götür be kalpsiz romanın olsun O gece giydiğin beyaz gelinlik Dilerim bir gün kefenin olsun = = = = = = = Sevmek sevilmek senin hakkın değilmiş Cehennem ve ateşler senin yerinmiş Gel görki bu kalp seni nasıl da sevmiş Dilerim bu sevdam,ECELİN olsun = = = = = = = Kurduğum pembe düşüm, gülen yüzümdün Sevdiğim taptığım iki gözümdün Ne kadar sevsem bile sen elindin NEFRETİM KİĞNİM BEDDUAMSIN SEN NEFRETİM KİĞNİM BEDDUAMSIN SEN BU GECE Seninle aşkımız bitti bu gece Tanrıdan duan bir ben olayım Aşkını kalbimden söktüm bu gece Özlemin hasretin bir ben olayım Günahınla yanasın, artık gün gece Döktüğüm gözyaşının sebebi sensin Ne yaptım ettimse kıymet bilmedin Aşkını ateşlere verdim bu gece Dilerim tanrıdan gülmesin yüzün Canımdan can aldın gittin bu gece Ne yaptım ettimse kıymet bilmedin Adını kalbimden sildim bu gece Sevmiş olsan tapardım ömrüm boyunca Canımdan can aldın gittin bu gece Bilirim bu dünya sensiz yaşanmaz Kendime yeni bir aşk buldum bu gece Sen benim tek aşkım,yegane sevdamdın Yok ettim bendeki seni sildim bu gece Unuttum seninle yaşanan o güzel günleri Mektupları,resimleri, yaktım bu gece Hatıranı eskittim gecen her dünde Gönlüme bir kurşun sıktım bu gece Hayalini yok ettim ŞAİR gözlerimden Adını ŞİİR'lerden sildim bu gece Adını kalbimden sildim bu gece........ (LİSELİM) Gittin,şimdi yoksun.... Karanlık odamda yanlızlığımla bir başıma Öylece bırakıp gittin beni Ümitsiz bir bekleyiş içinde, çaresiz kalakaldım Elveda değip,alıp valizini usulca Çıkıp gittin kapıdan. Gözlerimde iki damla gözyaşı Elimdeki solmuş resmin şimdi senden bana tek hatıra Boynu bükük kaldı masa üstünde kağıt kalem ŞİİR'ler yarım kalldı Sen bitmesini istemediğim masalımdın Bitti...ve sen gittin LİSELİM Şimdi, şimdi yoksun..... Sensizlik çıplak bir hancer gibi Boylu boyunca gönlüme uzanmış Hatıraların sa kalbimi acıtıyor be LİSELİM çaresizim,yorgunum,bitkinim Öylesine sensiz öylesine sahipsizim Baktığım her yerde hayalin var LİSELİM Seni unutamıyorum..... Mektuplarını yaktım,resimlerini yırttım demişsin Ben unuttum,unutsun demişsin UNUTAMAM UNUTAMASSIN LİSELİM Henüz biz bir kabkta iki badem içi gibiyiz seninle Silemezsin bir kalemde herşeyi BENİ, unutamassın...... Gidişin çok şeyler aldı benden Sensizliğe yenik düştüm LİSELİM Ne hayallerimiz vardı oysa Okul kenarı bir evimiz olacaktı Bahçesinde ateş kırmızısı güller açacaktı Mevsim,mevsim çiçek çiçek Aşkı yaşayacaktık seninle Bahar başladı liselim,güller acıyor Ötüşlerde adın,kokuşlarda tadın yok artık Ihlamurlar çiçek açtı LİSELİM Buram buram hasret kokuyor bu evde Yaprak yaprak dökülüyor özlemin Ayak bastığın her yere Mevsimler geçiyor liselim Mevsim kış oldu yine Yağmurlar vuruyor pencereme Hasretin vuruyor kalbimin kıyılarına Sensizliğe yenik düştüm be liselim NE OLUR GERİ DÖN SENİ UNUTAMADIM LİSELİM SENİ UNUTAMADIM......... NE ÇOK SEVMİŞİM Bu sabah takvima baktım da Sen gideli tam bir yıl olmuş Sararmış mektuplarını,solmuş resimlerini Buldum çekmecemde...... Bana yazdığın o ilk mektubu okudum Bir hıçkırık oldu sensizlik,düğümlendi boğazıma Gittiğin o gün kabus oluyor gecelerime Ve ağlayarak uyanıyorum Ayrılık ne kötü bir değim Ben ayrılığı hiç yakıştıramadım aşkımıza Nasıl yer etmişsen kalbimde Seni söküp atmanın imkanı yok Söyle unutabilir miyim ??Ne mümkün seni unutmak NE MÜMKÜN!!! Sen benim damarlarımda akan kanım Beni ben yapan tek cansın İnan bana söküp atsam kalbimi yerinden Sensizlik kadar acıtmaz içimi Yokluğun böylesine boğuyorken beni Sen hep bir adım daha uzak oldum bana Titreyen elimde hala o resmin Üstünde siyah kazağın boynunda kırmızı şalın Ne olur geri dön bana İnan sensiz çok yalnızım...!!! Her açan gülde seni kokladım Her çiçekte yeniden büyüttüm seni içimde Ne zaman resmine baksam Ne zaman hayalini kursam Daha bir seviyorum seni Adını her andığımda titredi dudaklarım Bazen buruk bir hüzün oldun Bazen gözlerimden süzülen İki damla göz yaşıydı sensizlik Şimdi daha iyi anlıyorum MEĞER,MEĞER NE ÇOK SEVMİŞİM SENİ NE ÇOK SEVMİŞİM......! TEMMUZ AKŞAMI Hüzünlü bir temmuz akşamından Sana sesleniyorum sevgilim Güneş batıp gitti dağların arkasından Yokluğun bir kor olur, gecenin tortusunda Uzun zaman oldu yüzünü görmeyeli Oturup beyoğlun'dabir banka İstanbul üstüne hayaller kurmayalı Nede uzun zaman oldu. Sen yoksun, istanbul ağlıyor Yağmurlar yağıyor bu temmuz akşamında İstanbul ayakata,martılar çığlık çığlık Yorgunum sensiz buralarda Ne olur benide al yanına İşte sevgilim,senin yokluğunda bu istanbul'da Temmuz akşamları hep böyle hüzünlü geçiyor Nasılsın sevgilim,Hay ALLAH hatrını bile sormadım İyisindir umarım,giderken Ben ancak gidersem iyi olurum demiştinde Onu hatırladım şimdi Hayatına yeni anlamlar veren Kalbine yeni heyecanlar yükleyen biri var mı?? Olmalı, bilirim sen aşksız yapamassın Birazda kendimden söz edeyim sana Bilirsin kolay aşkım olmadı benim Zorlu sevdalara düşkünüm ben Senden sonra tartışılan aşkım olmadı benim Şahidimdir İSTANBUL ben bir tek seni sevdim Ben hep seni büyüttüm içimde Söz verdiğim gibi Beyoğlunun bütün banklarına Adını kazıdım Benim için her yerde sen vardın Baktığım her yerde hayalin En çok neyi özledim bilirmisin sevgiliö Temmuz akşamlarında,söylediğimiz şarkıları Birde yağmurlu gecelerde Salına salına gezerdik ya seninle İSTANBUL sokaklarında Şimdi ben sana İSTANBUL aşkımıza haster SENSİZ BU SOKAKLAR DAR GELİYOR BOĞULUYORUM BU TEMMUZ AKŞAMLARINDAN SANA SESLENİYORU SEVGİLİM YÜREĞİM SENSİZKEN HİÇ ATMIYOR DÖNMESSEN BU YÜREK DURACAK.......!!!!! UNUTMAK ÇOK ZOR Aşkın çığ olup düşüyor gönlümün yatağına, Buruk bir gece yarısı seni düşünürken, Usulca uzatıp ellerimi yıldızlara Tutmak istedim ellerini,olmadı uzaktın sen bana sensizlik kekremsi bir şarap tadında Yudumladıkca içimi acıtıyor yokluğun Yapmak isteyipte yapamadığım şeyler var hala, Şimdi yanımda olsan,ve dokunsam tenine Bu aşkın ateşi yaksa ikimizide Küle dönsem kavursan beni Sana hep ihtiyacım olduğunda Yanımda olmadığın gibi,YİNE YOKSUN...!! Kendimi sende bulduğum o günden beri Acıtmaz oldu özlemlerin sancısı kalbimi Alışamadım yokluğuna,alışamadım kayboluşuna Şimdi titrek ellerimde bir resmin Gözlerimle odamın duvarlarına çizdiğim, O güzel hayalin süslüyor yalnızlığımı Sensizliğe alışamadım,inandıramadım kalbime gidişini Şimdi yalnızlıklar bana,ben sana aşina. Sanki hiç gitmemişsin gibi İçimdeki buruk heyecanla seni bekliyorum Sanki kapı çalacak sen gireceksin içeri HİÇ gitmemişsin gibi HİÇ gitmemişsin gibi...!!!!!!! SEN GİDECEKSİN...!! Görüyorsun konuşacak birşey kalmadı artık. Şimdi sen gideceksin, Ve ben ardında yarım kalacağım, Bir daha mutlu olmayacağım, Ve bir daha mutluluk adına şiirler yazmayacağım. Sen gideceksin Kalbimde yarım kalacak aşkımız Sen gideceksin masamız boş kalacak, Dudaklarım bir daha fısıldamayacak aşk sözlerini Belkide unutacağım kendimi, Ama ama seni unutmayacağım Sensizken bir daha gitmeyeceğim, Seninle buluştuğumuz yere Bakıp bakıp seninle oturduğumuz masaya Hayalini kurmayacağım, yaşlı gözlerle Sensizlik ağır gelecek bana,taşıyamayacağım Kaldıramayacağım yokluğunu Ve gidişine bir analam veremeyeceğim Gideceğin yerin adını söyleme Ne fark ederki, Nasılsa benden uzaklarda olmayacak mısın? Bir daha dönmeyeceksin analaşılan Neyin varsa toplamışsın Bir tek hatıralar kalmış senden geriye Biliyorum içinde bir parça pişmanlıktan başka Hiç bir şey kalmayacak benden sana AH GÖNLÜM yine terk ediliyorsun Aldırma desemde dinlemeyeceksin beni biliyorum Onu en az senin kadar bende seviyorum Bunada alışırsın gönlüm İLK değil bu son olmayacak biliyorum Saat'in kaç? Vakit geldi artık kalkmalıyız Sen gideceksin.......!! Ve ben ardında yarım kalacağım Sensiz yaşanmaz bu şehirde Alıp başımı gidiyorum bu akşam SENDEN SONRA Hatıralara ELVEDA Dudaklarında dans ettiğim sevigilime ELVEDA Taş alıp vurduğum sokaklara ELVEDA ELVEDA..!!! KORKUYORUM Çocuksu korkularda yüreğim, Alıp başımı girmek istiyorum bu akşam. Kopartıp hasretin zincirlerini, Kırıp kapıları yıkıp duvarları, İçinde kaybolduğum bu sensizlikten Kaçıp gitmek istiyorum. Çok geçmeden anladım, sensiz olamam ben. Ve düştüm yollara, bu akşam sana geliyorum Perdelerini aç kapılarına kilit vurma Bu sabah resmim düşecek avuçlarına Bir ülpertiyle uyanacaksın bu sabah Sensizlikte kalbime vurulan bu hançer Seni yaralayacak. Ellerim çeplerimde umarsızca yürüyorum Hava soğuk üşüyorum, Ama aldırmıyorum yağan yağmura Biliyoruki yürüdüğüm bu yolun sonunda sen varsın Ellerini tutabilmek,gözlerine bakabilmek için Bu akşam sana geliyorum. Ne olur korkularına yüz verme Bu gece hayalim düşecek rüyalarına Hayallerde de olsa beni sevdiğini söyle SEN küllenmeyen bir ateş misali Yanar durursun içimde YÜREĞİM yüreğindedir Ellerini aç bu gece resmim düşecek avuçlarına SENSİZLİK BU BAŞKA BİRŞEY DEĞİL Nedeni yok bu ayrılığın Tutamadık dilimizi ikimizde Namludan çıkan kurşundan ağırdı sözlerin Dayanamadım,dur diyemedim sen giderken Sus diyemedim sana sölerinle beni yaralarken. Şimdi dağ başında sis gibi yapa yalnızım Bumuydu aşk denilen şey, Söyle sen aşklarını böylemi yaşarsın Şimdi bir kuşun kanadı kadar,kırılgan oldu kalbim Ne vakit seni sorsalar bana,dağlara bakıyorum Tutamıyorum kendimi ağlıyorum. Buğulu gözlerle hayalini kuruyorum Resmini çiziyorum duvarlara Kara cam gözlerinin İz düşümünün tam ortasıda yüreğim Sen gitin baharda gitti seninle Açmaz oldu penceremdeki pembe karanfiller Ne vardı diyorum,ne vardı böyle çekip gidecek Kahredip vuruyorum kendimi yollara Ve ben biliyorum ki Benim yürüdüğüm bütün yollar sana çıkar SEVDAN yaktı beni SEVDAN kırdı bileğimi ŞİMDİ söyle? bumu sevdan bumu???????????? ÜSTELİK SEN YOKTUN Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkılar geliyor aklıma Gözlerimin içine bakar durup dururken aglardın Korkuyorum derdin,seni kaybetmekten Şimdi gittin ve yoksun........ Ben yine o yorgun akşamlardayım, Sensizliğin tam ortasında,yokluğunun yasındayım Nasır tutmuş ayaklarım,çatlamış dudaklarım Ve titreyen ellerimde resmin ile Yol bilmez iz bilmez yabancı bir şehrin sokaklarında SENİ ARIYORUM........... Gidişin çok şeyle aldı benden, Özlemlerim,hasretlerim yine çekip gitmelere gebe Hava kurşun gibi soğuk vede ağır Bense herşeye rağmen yalnız seni arıyorum.. Cadde,cadde sokak,sokak Üşüyen ellerim ceplerimde Biraz tanıdık biraz yabancı bir köşe başında duruyorum Oturuyorum soğuk kaldırım taşlarına Vururuyorum kendimi talan olan umudun mahsenine Ne yana baksam hayalin var Kayboluyorum sensiz hayallerin içinde NE OLUR BUL BENİ... AĞLAYACAKSIN..... Gün batarken bir akşam üstü Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Serin bir rüzgar uçarak gelir yanına Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Adımı anmaya dilin varmazsa Boş ver hatırlamaya çalışma Nasılsa bir gece tatlı rüyanda Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Mutluluk ümidiyle atarsın bir imza Daha yapacağın o ilk dansta Bu şehirde bu sokakta Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Yollara bakatıkca gözlerin dolacak Ben geleceğişm aklına ağlayacaksın Mutluluk hep sende uzak olacak Benim aşkımı düşünüp ağlayacaksın Yabancı kollar dolansa beline Seni tenkit etmek düşmez dileme O erkeğin koynuna girdiğin ilk gece Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Ben geleceğim aklına ağlayacaksın BİR GÜN ANLARSIN UYKULARIN KAÇAR GECELERİ, DURUP DURURKEN AĞLARSIN BİR NEFES GİBİ DOLAR HALALİM İÇİNE SENİ SEVDİĞİMİ BİR GÜN ANLARSIN BİR GÜN ANLARSIN,BENSİZLİĞİN NE DEMEK OLDUĞUNU NE ŞARKILAR HALDEN ANLAR, NEDE MISRALAR HİÇBİRŞEY SARMAZ OLUR, İÇİNDE KANAYAN YARAYI SEVMEK NEYMİŞ BİR GÜN ANLARSIN BİR AN OLSUN, HERŞEYİ UNUTUP, UYUMAK İSTERSİN SESİM KULAKLARINDA ÇINLAMAYA BAŞLAR O UNUTAMAĞIN HAYALİM DOLAR İÇİNE AYRILIK NEYMİŞ BİR GÜN ANLARSIN BİR GÜN ANLARSIN, YALNIZLIĞIN NE DEMEK OLDUĞUNU BAŞA DÖNMEK İSTERSİN AMA OLMAZ İÇİNE GEÇKALMIŞLIĞIN VERDİĞİ HÜZÜNLER DOLUVERİR GENÇ YAŞTA AĞARIN SAÇLARIN BENZİN SOLAR, SENDE, AZDA OLSA BANA BENZERSİN YAŞARKEN ÖLMEK NEYMİŞ, BİR GÜN ANLARSIN BİR GÜN ANLARSIN SANA VERDİĞİM DEĞERİ YALNIZLIKLAR GELİP OTURDUĞUNDA YANINA AYRILIĞIN YÜKÜ ÇÖKTÜĞÜNDE ŞAKAKLARINA ELLERİMİ TUTMAK NEYMİŞ BİR GÜN ANLARSIN BİR GÜN ANLARSIN VE HATIRLARSIN BU SÖZLERİMİ AMA VAKİT O VAKİTTİRKİ HERŞEY BİtMİŞTİR BULUVERİRSİN KENDİNİ, KANOLANMIŞ GECELRİN TA ORTASINDA SENİ SEVDİĞİMİ, SENİ SEVDİĞİMİ BİR GÜN ANLARSIN Bugün 1 ziyaretçi ( |
| | |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş |
| Konuyu arkadaşınla paylaşmak mı istiyorsun? Sayfayı E-Mail olarak gönder |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel besteler başarılar diliyorum.. ![]() İnsan değil de ağaç olsam, Dallarımın arasından rüzgarlar esse, Yapraklarım, çiçeklerim, meyvelerim olsa! Mevsimleri yaşasam... Gövdeme bir insan yaslanıp uyusa... Ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| beste, burada, ediyorum, guzel, idda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|